top of page
Untitled_edited.jpg

BIZTONSÁGI AUDIT ÉS KOCKÁZATKEZELÉS

Légy felkészült a váratlanra: ismerd meg és kezeld a tevékenységedhez kapcsolódó biztonsági kockázatokat

Kinek ajánljuk?

Minden olyan kis- vagy közepes méretű vállalatnak, startupnak,  civil szervezetnek, intézménynek, amely még nem végzett struktúrált kockázatfelmérést és nincs intézkedési terve a kockázatai csökkentésére.  

Tematika

Az audit során a kockázatot az ügyféllel közösen, annak szélesen értelmezett sikerét veszélyeztető tényezőként határozzuk meg. Ezért a felmérés sokrétű és tematikájában alkalmazkodik az ügyfél helyzetéhez. Többek között kiterjed a munkatársak személyi biztonságára, fizikai és pszichikai integritásának megőrzésére, az objektumok és eszközök biztonságára, de akár a vállalat, szervezet társadalmi megítélésének, üzleti reputációjának megőrzésére is. A kockázatkezelés része lehet a fenyegetés kezelés, kontingencia tervezés, biztonsági protokollok kialakítása, krízis kommunikáció vagy a nyílt forrású információk felhasználása (OSINT).

Módszertan

Biztonsági auditunk egy interaktív folyamat a Pivot Brigade szakértői és az ügyfél kijelölt munkatársai között. Strukturált, csoportos, tematikus interjú keretében beazonosítjuk a munkatársak által megélt, észlelt, vagy valószínűsített fenyegetéseket. Ezt a fenyegetés halmazt kiegészítjük az általunk, külső, szakértői szemmel beazonosított elemekkel. Ezt követően – szintén közösen – valószínűségeket és súlyossági értékeket rendelünk a fenyegetésekhez majd ezek alapján kidolgozzuk a szervezet kockázatértékelési mátrixát. 

A kockázatértékelési fázisban a Pivot Brigade szakértői kezelési, csökkentési intézkedéseket rendelnek minden egyes kockázathoz. A javasolt intézkedések jellemzően technikai, műszaki, működési, szervezeti, képzési jellegűek. 


A javaslatcsomagot egyeztetjük az ügyfél kijelölt munkatársaival, különös tekintettel azok megvalósíthatóságára illetve időbeli ütemezésére. Ennek a visszajelzésnek a figyelembe vételével készítjük el Kockázatkezelési Intézkedési Tervet, amelynek bevezetéséhez igény szerint segítséget nyújtunk az ügyfélnek.

BIZTONSÁGI AUDIT ÉS KOCKÁZATKEZELÉS JELENTKEZÉS

Kérjük adjon meg elérhetőséget, hogy felvehessük a kapcsolatot.

Köszönjük a jelentkezést, nemsokára felvesszük a kapcsolatot.

bottom of page