top of page

MUNKATÁRSAK, SZAKÉRTŐK

Ügyfeleink Magyarországon egyedülálló csapatot kapnak maguk mellé, akik a kockázatkezelés,  a reziliencia, az önismeret, a jó vezetés, a hatékony döntéshozatal tudományában és gyakorlatában egyaránt világszínvonalat képviselnek. A Pivot Brigade tagja Dr. Huszár László szociológus, az ELTE adjunktusa, volt dandártábornok, az EU iraki missziójának vezetője, Viplak Attila, a "fegyverrel mozgás Paganinije", Áder János Köztársasági Elnök úr testőrségének volt tagja, kommandós világbajnok, Varga Kristóf volt politikus, pszichológus, coach és közpolitikai elemző, Dr. Füredi Júlia szervezet szakpszichológus, az Unicredit Bank volt alelnöke, Németh Zita szakpszichológus, ICF MCC coach és Varga D. István, aki egyebek mellett Afganisztánban szolgált a Magyar Honvédség különleges erőinek tagjaként. A hátterünk sokrétű, de az ügyfeleinkkel való munkában egységes csapatot alkotunk, amire mindig számíthatsz.

DR. HUSZÁR LÁSZLÓ

A Pivot Brigade társalapítója. A szociológia tudomány kandidátusa, az ELTE Társadalomtudományi Karának oktatója. A büntetés-végrehajtás országos parancsnokának korábbi helyettese, volt BV dandártábornok. Az Európai Unió iraki missziójának vezetője 2011-13 között. Extrém stressz kezelési és kritikus incidens tárgyalási tanfolyamok megalkotója, vezetője. A Magyar Érdemrend Középkeresztje (katonai tagozat) kitüntetettje.

HL falas portre.jpg

VARGA KRISTÓF

A Pivot Brigade társalapítója, pszichológus, közpolitikai elemző, coach. Volt választott képviselő, dolgozott az Európa Tanácsban, Vezetett startupot, agytrösztöt, választási kampányokat.  Közösség és gazdaságfejlesztési projekteket menedzselt Ukrajnától, Perun és Indonézián át Ghánáig.

PR-FESZT-LUPA_1.2.2 (2).tif

VIPLAK ATTILA

A Terrorelhárítási Központ, illetve a Készenléti Rendőrség Köztársasági Elnöki Őrségének volt munkatársa, az 2016-os orlandói kommandós világbajnokság győztes csapatának tagja, mesterlövész.

viplak attila w gun.jpg

DR. FÜREDI JÚLIA

Szervezetpszichológus. 27 évet dolgozott HR vezetőként nagyvállalatoknál a pénzügyi szektorban, utoljára mint az Unicredit Bank HR területért felelős alelnöke. A Sparq startup CEO-ja, amely IT alapú HR szolgáltatásokat nyújt vállalatok számára. www.furedijulia.hu

furedi juli.jpeg

NÉMETH ZITA

Szervezetpszichológus, ICF minősített MCC coach, Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coach, Gestalt tréner. Minősített alkalmazója számos pszichometriás eszköznek (GPOP/MBTI, HOGAN tesztek, CUBIKS tesztek, Firo-B). Több mint 18 év nemzetközi gyakorlata van különböző méretű és kultúrális környezetben működő vállalatokkal (WizzAir, Vodafone, MKB, PriceWaterhouseCoopers, ING, OTP, Pfizer) való együttműködésben. Munkája középpontjában a komplex vezetői fejlesztés áll.

nemeth zita jo felbontas.jpg

LEDNICZKI ILDIKÓ

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichoanalitikusan orientált pszichoterapeuta, pszichoanalitikus kandidátus. Évtizedes terápiás gyakorlata során számos, az üzleti életben aktív páciensével dolgozott együtt, többek között munkahelyi nehézségeik, elakadásaik feldolgozásában, az azokon való túllépésen.

Ledniczki%20Ildi_edited.jpg

VARGA D. ISTVÁN

A Magyar Honvédség különleges erőinél szolgált, egyebek közt Afganisztánban. Az Egyesült Államok Hadseregében és Tengerészgyalogságánál képezték ki különleges műveletek végrehajtására. Éveket töltött a NATO Különleges Műveleti Parancsnokság állományában, szinte minden NATO alatt szolgáló különleges alakulattal kapcsolatba került felderítéssal támogatva azok nemzetközi műveleteit. Biztonsági és védelempolitikai ( MSc) szakértőként   biztonsági tanácsadást, kockázatelemzést végzett az EU koszovói és szomáliai missziójában. Magas szinten képzett Muaythai harcos és edző. Katonai és civil kitüntetési mellett a Magyar Vöröskereszt életmentő érdeméremmel is jutalmazta.

varga istván dénes w gun.jpg
bottom of page