top of page
kristof%252520finish_edited_edited_edited.jpg

MINDENKI SZERET GYŐZNI.
MI EBBEN SEGÍTÜNK.

A Pivot Brigade egy (ki)képzésre és vezetés támogatásra szakosodott vállalkozás, amit csapatunknak az élet nagyon különböző, releváns területein szerzett tapasztalatai inspiráltak. Az elmúlt 30 évben négy kontinensen voltunk vezetők, vezetettek és tanácsadók fegyveres testületeknél, az üzleti, állami és nonprofit szektorban. Portfóliónkban volt túsztárgyalás, börtön igazgatás, diplomácia, startup management, EU Iraki Misszió, USA alapítvány, Indonéz olajkitermelés, politika, terrorelhárítás, kontingencia tervezés, lóversenyzés. Munkatársaink szervezet pszichológusok, terapeuták, coach-ok, szociológusok, különleges erők volt tisztjei, egyetemi oktatók.

 

Ügyfeleink problémáinak megoldásakor egyedül álló kombinációját alkalmazzuk a személyi és szervezeti pszichológiának, szociológiának és a különleges és hírszerzéssel foglalkozó erők kiképzése és mindennapi működése során felhalmozott szaktudásnak.

A Pivot Brigade-ot butik tréning cégnek csináltuk meg. Ez annyit tesz, hogy nincsenek "dobozos" programjaink, amiket ugyanúgy hajtunk végre minden ügyfélnél, minden helyzetben. Ha mást vagy máshogy szeretne, vagy egyszerűen kíváncsi és van pár kérdése, írjon vagy hívjon minket. 

bottom of page